Ha kertes házban élsz, de úgy nézed, sosem tudod megvalósítani álmaid kertjét és mindig irigykedve nézed, milyen szép a gyep a szomszédnál és mennyire gyönyörűek a nyíló virágai, akkor itt az ideje, hogy megvalósítsd álmaid kertjét. Ha kitaláltad, hogy milyen növényeket szeretnél a kertedbe ültetni, legyenek azok cserjék, fák vagy virágok és mindezt megspékeled a WPC eleganciájával, biztos lehetsz abban, hogy telitalálat lesz! Ezt a burkolatot ugyanis használhatod terasz – vagy falburkolatként, beillesztheted a kert összképébe vagy beboríthatod vele a terasz lépcsőket. 


Mit ültethetsz a kertedbe ebben az időszakban?

A lehetőségek tárháza igen széles, ugyanis amíg nem köszönt be újra a fagy, bátran ültethetsz fákat, cserjéket, de akár rózsákat is. Legyen az egy gyümölcsfa, egy virágágyás vagy egy sövény, az ültetés lehetősége most adott. Viszont ha nem elégszel meg ennyivel és szeretnél valami különlegeset is a birtokodra, akkor használj WPC burkolatot!

Milyen felületeken használhatod a WPC-t?

A WPC anyag természetes fa hatású, ám a fával ellentétben évekig megőrzi a minőségét kültéren is, ráadásul környezetbarát az előállítása is. Ellenáll az extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek is, ráadásul nem kell attól tartanod, hogy egy szezon után kifakul a választott szín. Mivel a lerakása is roppant egyszerű, nincs szükség arra, hogy szakemberek lepjék el a házadat és napokig dolgozzanak a felület rögzítésén.
Bátran burkolhatod vele a teraszodat, de használhatod a lépcsőkön is. Ne aggódj, nyugodtan lépkedhetsz rajta és biztos lehetsz abban is, hogy nem lesz baja sem zuhogó esőben, nem méteres hóban, sem pedig rekkenő hőségben. Ha van a kertedben egy kis kuckó, ami véd az időjárási szélsőségektől, akkor ennek a talapzatát is bátran megálmodhatod a WPC segítségével. Amennyiben pedig mindig is egy fa kerítés volt az álmod, de tisztában vagy vele, mennyi macerával jár minden évben újra festeni és ápolni és ezért inkább letettél róla, most beleélheted magad a dologba, ugyanis ha egyszer felállítottál egy WPC kerítést, az évek múlva is tökéletes minőségű lesz. Mindemellett a szögletes virágtartók sokkal jobban mutatnak, ha olyan anyaggal van lefedve, mint amilyen a padló is, vagyis WPC-vel. Mikor tavasszal virágot bontanak benne az első növények, tökéletes látványt nyújt majd. 

Ha kedvet kaptál ezekhez a különleges megoldásokhoz, akkor vedd elő a centit, mérd le a felületeket és árkalkulátorunk segítségével számítsd ki a pontos árat!


A termékek raktárunkból azonnal rendelhetőek, a hét bármely napján!

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban. +36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Hívás most! 
 


0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük