A modern házak kültéri burkolati díszítéseként használt valódi faanyagok az első egy – két évben valóban gyönyörű külsőt kölcsönöznek az otthonunknak, de később aztán rendszeres karbantartás nélkül lerontják az összképet. Ugyanis ha a faanyag nincs minden évben lekezelve, egy idő után romlásnak indul az állapota. Lássuk be, egy komplett falburkolatot nem egyszerű feladat karbartartani, ráadásul igen veszélyes is a magasban dolgozni, ha nincs hozzászokva az ember. Amennyiben viszont WPC anyagot használsz a burkoláshoz, a fa természetességéről így sem kell lemondanod.

Cserébe viszont mellőzheted a karbantartást!

Ugyanis a WPC nem igényel semmilyen gondoskodást. Nem változik meg a felülete, nem vetemedik meg a nedvességtől, ráadásul felrakása is igen egyszerű. Sőt, ha szeretnéd, akár a kerítésed is készülhet ugyanebből az anyagból. A WPC esetében ráadásul nincs szükség karbantartásra, így minden évben megspórolhatod a védőfestéket és a munkadíjat is. Emellett nincs olyan forma vagy profil, amit ne lehetne előállítani WPC-ből, ezért használata különösen gazdaságossá válik, hiszen nincs anyagveszteség, mely elkerülhetetlenek a rendes fa megmunkálása során. A WPC összetevőinek optimális aránya adja az anyag különleges tulajdonságait, kiemelten a magas ellenálló képességét és a hosszú élettartamát. 


Strapabíró és környezetbarát!
A WPC – burkoló ellenáll az extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek is, ráadásul nem kell attól tartanod, hogy egy szezon után a tűző napsütéstől kifakul a választott szín. Ha egyszer megvásárolod ezt a burkoló anyagot, évekkel később is olyan lesz, mint újkorában. Emellett több okból is környezetbarát a anyag a WPC. Egyrészt a gyártása közben nem keletkezik semmilyen környezetszennyező anyag. Másrészt 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készül. 60%-a természetes fűrészpor, mely a bútorgyártásból maradt vissza. További 40%-a újrahasznosított műanyag ötvözet, amelyet magas nyomáson kezelnek.

Könnyen telepíthető
Lerakása is roppant egyszerű, nincs szükség arra, hogy szakemberek lepjék el a házadat és napokig dolgozzanak a felület rögzítésén. Sőt, még speciális szerszámok sem kellene a telepítéséhez. Nincs por és piszok, csak gyors munka és gyönyörű, azonnal használatba vehető felület.

Ha kedvet kaptál ezekhez a különleges megoldásokhoz, akkor vedd elő a centit, mérd le a felületeket és árkalkulátorunk segítségével számítsd ki a pontos árat!


A termékek raktárunkból azonnal rendelhetőek, a hét bármely napján!

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban. +36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Hívás most! 
 


0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük