A WPC anyag egyre nagyobb népszerűségnek örvend, ugyanis számtalan fajtája között van bordázott felületű (amelyhez lépcsőlapok is választhatók a teljes összhang elérésében), a kerítésrendszerben sima felületű, illetve egyre nagyobb teret hódítanak a faerezet effektekkel ellátott falburkolatok is.

1. Burkolj vele teraszt, falat vagy lépcsőt!

Nem kérdés, hogy ez a strapabíró anyag tökéletes teraszok és lépcsők burkolására, hiszen bátran pakolhatsz rá nehéz tárgyakat, de az sem gond, ha elejtesz rajta valamit. A terasz- és falburkolat terhelhetőségükben eltérnek egymástól, melynek egyik fő oka elsősorban a lépésállóság. Mivel a falon erre nincs szükség, viszont a könnyű szerkezetre annál inkább, így ennek megfelelően állítjuk elő a falburkoláshoz ideális elemeket, melyeknek az áruk is kedvezőbb. A lényeg viszont az, hogy így egy igazi kis kuckót alakíthatsz ki magadnak, ahol megpihenhetsz egy hosszú nap után vagy elkortyolhatod a reggeli kávédat.

2. Álmodj magadnak új kerítést!

Egy másik népszerű felhasználási terület a WPC kerítés. Kiválóan alkalmazhatók a fából készült kerítések kiváltására, hiszen küllemükben a fa természetes eszenciáját keltik életre, de attól eltérően kezelést nem igényelnek, ugyanakkor hosszútávon hű társaink lesznek. A kerítéselemek variálhatók, tetszetős és műszakilag megfelelő megoldást kínál, ha e célra fejlesztett profilokat használunk.

3. Párosítsd LED fényforrással!

Némi LED fényforrással párosítva – amely könnyedén beleilleszthető – egészen más hangulatot teremthetsz a kertedben. Nem kell aggódnod a sötétben aló botorkálás miatt, kivilágíthatod a teraszodat, de ha színes égőket választasz, akár minden nap más árnyalatú fényárban úsztathatod a birodalmadat.

4. Építs pergolát vagy filagóriát!

A WPC kompozitból épített pergola több évtizeden keresztül hű társunk lesz, miközben felületkezelést nem igényel. Nem reped és nem vetemedik, az időjárás viszontagságainak ellenáll, korhadás veszélye sem áll fenn, valamint a kártevőknek is ellenáll. Esztétikusan szolgálja majd előrelátó gazdáját, forró nyáron és fagyos télen egyaránt. A kialakított tetővázra gyakran szőlőt, örökzöld növényeket futtatnak fel, vagy szabályozható árnyékoló berendezéseket szerelnek. Az így megszerkesztett árnyékolóelemek teljes árnyékot biztosítanak szellős tetőkialakítás mellett is.

5. Medence mellé elengedhetetlen!

Ha azon szerencsések közé tartozol, akinek van egy medence a kertjében, akkor te tudod a legjobban, mennyire nem mindegy, hogy milyen burkolatot választasz mellé. Bírnia kell a párás levegőt, ugyanakkor nem szabad, hogy ártson neki, ha víz kerül a felületére. Emellett az sem szerencsés, ha csúszik, mint ahogy az sem, ha a legapróbb sérülések is nyomot hagynak rajta. Mindezek ellen megoldás a WPC burkolat.

Ha kedvet kaptál a WPC használatához és szeretnéd tudni, mennyibe kerülne a lépcsők, a terasz, a fal vagy a medence melletti rész lefedése, áralkulátorunk segítségével könnyedén kiszámolhatod. Nyugalom fizetni csak a kiszállítást követően kell, nem szükséges előleget sem küldened!

Ha kedvet kaptál ezekhez a különleges megoldásokhoz, akkor vedd elő a centit, mérd le a felületeket és árkalkulátorunk segítségével számítsd ki a pontos árat!


A termékek raktárunkból azonnal rendelhetőek, a hét bármely napján!

Érdeklődjön a megadott telefonszámon termékeinkkel kapcsolatban. +36 30 938 4095

Hívjon minket most és válaszolunk kérdéseire!

Hívás most! 
 


0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük